Ona ima preko 50 godina, a izgleda "boli glava'': Sjećate li se se'ksipiIne glumice iz najpopularnije serije u historiji - svi su je voljeli gledati
Breaking News

Ona ima preko 50 godina, a izgleda “boli glava”: Sjećate li se se’ksipiIne glumice iz najpopularnije serije u historiji – svi su je voljeli gledati

Moramo da kažemo kako neke glumice imaju toliko sreće da glume u nekim serijama ili filmovima, koji postanu svijestki poznati i koji ih proslave za cijeli život. Danas upravo pišemo o jednoj takvoj ,koja je sada prešla uveliko 50 godina svog života, što nije malo ,a kada je glumila u seriji koju je gledao cijeli svijet, bila je mlada djevojka.

Njeno ime je Monica Galler, ona je igrala ulogu  Courteney Cox u seriji po imenu “prijatelji”. Da li ste vi gledali ovu seriju i da li se sježate poznate glumice? Iako je prošlo toliko godina od snimanja ove serije, ona je ostala jako lijepa, njeno lice je zategnuto ,a kako vidite na fotografiji ispod, njene oči jednako svijetle pozitivnom energijom:

Mnogi ne mogu da vjeruju kako je uspjela da održi ovako dobar izgled, skoro da se nije ni malo promijenila. Koje je vaše mišljenje, da li ga dijelite s većinom? Napišite nam u komentaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *