Jovana Jeremić objavila sliku sa dečkom i njegovim sinovima, a onda otvorila dušu: Počeli smo da ličimo... (Foto)
Breaking News

Jovana Jeremić objavila sliku sa dečkom i njegovim sinovima, a onda otvorila dušu: Počeli smo da ličimo… (Foto)

Jovana Jeremić je prije nekoliko mjeseci ušla u romantičnu vezu sa Draganom Stankovićem, iskusnim preduzetnikom koji ima dva sina iz prethodnog braka. Prema sopstvenim pričama, ovo dvoje ljudi je zapravo stvorilo harmoničan porodični odnos, gdje svi uživaju u međusobnom prisustvu. Sa dirljivom posvetom nedavno je objavila sliku Draganovih sinova. Duboko zahvalna, naglasila je važnost njihovog prisustva u njenom životu, prepoznajući ogromnu vrijednost koju oni doprinose.

“Teret nošenja svega sam je prevelik za samohranu majku, ali postoji veća sila koja može spojiti pojedince i povezati ih sa savršenom parom. Kada neko istinski voli svog partnera, on takođe prihvata i cijeni sve što je dio njega, uključujući njegovu suštinu i važnost. Ove riječi je napisala ona, izražavajući to osjećanje. Vječno sam zahvalan mojim dragim i vjernim prijateljima, Mihajlu i Milošu, na podršci.

Uticaj koji si imao na moj život, Dragane, ne može se opisati. Vaš pozitivan uticaj je zaista promijenio život. Dubina moje naklonosti prema tebi ne poznaje granice. Zaista je nevjerovatno kako izgleda da naše sličnosti vremenom rastu. Uz obilje ljubavi, ostajem vaša odana kraljica i lavica”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *