Doktorica estetske medicine razotkrila estradu: Evo šta su kod plastičara odradile Karleuša Ceca i rijaliti zvijezde - od cijene boIi glava
Breaking News

Doktorica estetske medicine razotkrila estradu: Evo šta su kod plastičara odradile Karleuša Ceca i rijaliti zvijezde – od cijene boIi glava

Naime, imamo prilike da vidimo kako se brojne javne ličnosti 0perišu, one se trude da izgledaju savršeno, a mnoge ne znaju za granice, pretjeraju u tome i u širokim narodnim masama izazovu kontra efekat, da ih ljudi vrijeđaju na osnovu izgleda, umjesto da ih hvale.

Nikome ne možemo suditi ako se odluči da na sebi popravi nešto što mu se ne dopada, a svi mi mislimo da su one radile previše na sebi, radile su malo sa puno materijala, rekla je doktorica Marija Ristanović. Ona kaže da su sve one, Ceca, Jelena, Ana radile nekoliko zahvata, prvobitno nos, koji nije skup, poslije podizanje kapka i obrve ukoso, kaže da je to sada glavni trend. Jagodice i usne, to su uglavnom stvari koje svaka žena sa estrade radi, sada neka više neka manje.

Pored ovog postoje one koje dodatno popune bore koje se nalaze oko očiju ili na čelu, ali sve to morate pratiti i nadograđivati, voditi računa o tome. Opracije koje ne prezale 2.500 eura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *