Produkcija se odmah oglasila: Evo ko će zamjeniti Cecu u “Zvezdama Granda” (Foto)
Breaking News

Produkcija se odmah oglasila: Evo ko će zamjeniti Cecu u “Zvezdama Granda” (Foto)

Zbog posvećenosti emisiji “Ceca Show”, Ceca Ražnatović je donjela odluku da se uzdrži od učešća na snimanju nove epizode “Zvezda Granda”. U njenom odsustvu, njeno mesto u žiriju zauzeće uvaženi kolega Dragan Kojić Keba.

Keba danas preuzima ulogu koju je ranije imala Ceca. Ceca je iznela svoje mišljenje o promenama u okviru muzičkog takmičenja, posebno istakavši privremenu zamjenu Dragana Kojića Kebe umjesto Ane Bekute za to vrijeme.

“Imam želju da prisustvujem Kebinom nastupu, uprkos našem kratkom poznanstvu. On ima bogatu stručnost u oblasti zabave”, odgovorila je ona na njegovu tvrdnju da će njegov kandidat trijumfovati.

Vrijedi napomenuti da se Kojić osvrnuo na telefonski razgovor Saše Popovića i njega u kojem su se dogovorili da on zamijeni Anu Bekutu. “Tokom trajanja ovog konkursa, kontinuirano sam primao pozive u raznim prilikama. Kad god su me pitali o mojim sposobnostima, moj odgovor je bio konstantno pozitivan. Kao rezultat toga, radujem se produktivnoj saradnji sa ostalim članovima.

Iako se naše preferencije i perspektive mogu razlikovati, postoji osjećaj bliskosti među nama. Iako odlučujem da ne ulazim u pojedinosti, siguran sam da sam u potpunosti sposoban da se nosim sa svim preprekama koje bi mi mogle naići na putu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *