Umotao sam noge u aluminijsku foliju i držao sat vremena: Nisam mogao vjerovati svojim očima!
Breaking News

Umotao sam noge u aluminijsku foliju i držao sat vremena: Nisam mogao vjerovati svojim očima!

Čak je i u staroj Kini prevladavala praksa korištenja aluminijske folije na biološki aktivnim točkama za liječenje oboljelih organa, naglašavajući jedinstvenost ovog materijala. Danas ćemo istražiti metodu za ublažavanje bolova u zglobovima pomoću jednostavne folije.

Upotreba folije kao tretmana zglobova je nesumnjivo najekonomičniji pristup, a njena efikasnost je neupitna! Zasluge za pružanje sveobuhvatnog objašnjenja tehnike tretmana za osobe sa folijom pripadaju psihoterapeutu Wilhelmu Reichu. Terapeutska svojstva folije protežu se na ublažavanje simptoma prehlade, kao i na rješavanje problema išijasa.

Postavljanjem folije na oboljelo područje, biostruje se preusmjeravaju nazad na energetski meridijan njihovog izvora. Kao rezultat toga, organ povezan sa meridijanom doživljava blagotvoran uticaj, što dovodi do ublažavanja boli.

Tretman aluminijskom folijom je jednostavan i jasan proces. Da biste ublažili nelagodu, stavite foliju direktno na zahvaćeno područje, kao što su kosti na nogama. Držite foliju na mjestu sa zavojima. Važno je napomenuti da se sjajna strana folije nanosi na mjesto koje osjeća bol.

Uobičajena je pojava da pojedinci često nailaze na nelagodu u zglobovima kad god dođe do promjene vremenskih uslova. Čak i samo pogled u oblačno nebo može izazvati bol u kostima! Međutim, postoji rješenje u obliku folije. Nanošenje folije u trajanju od sedam dana može pružiti olakšanje. Ova izuzetna tehnika izazvala je veliki entuzijazam i oduševljenje onih koji su otkrili njenu efikasnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *