Estradni par živi u vili od 2.500.000 Eura i svaki ćošak pršti od luksuza! Njihovo bogatstvo je nevjerovatno, isplivale i slike (Foto)
Breaking News

Estradni par živi u vili od 2.500.000 Eura i svaki ćošak pršti od luksuza! Njihovo bogatstvo je nevjerovatno, isplivale i slike (Foto)

Živeći u kući na Bežanijskoj kosi, Lepa Brena, proslavljena pjevačica, vodi izvanredan profesionalni život sa suprugom Bobom Živojinovićem. Pjevačicina rezidencija je okružena neprobojnim zidovima, efikasno štiteći njene aktivnosti od radoznalih pješaka i odanih obožavatelja.

Odstupajući od svojih uobičajenih navika na društvenim mrežama, Brena je odlučila svojim pratiocima dati rijedak uvid u svoj miran odmor, raskošan odmor koji je zahtijevao značajna finansijska ulaganja. Izveštaji pokazuju da je procenjena vrijednost Brenine i Bobove vile ogromnih 2.500.000 eura.

Pjevačicin dom odlikuju atraktivni, prirodni tonovi, a dnevni boravak hrabro se ističe u upečatljivoj kombinaciji ljubičaste i bijele. Brena, koja uživa provoditi vrijeme u dnevnoj sobi, potrudila se da stvori okruženje koje je i prozračno i nevjerovatno gostoljubivo. To je postignuto pažljivim uključivanjem mnogih zamršenih elemenata, kao što je velikodušan prikaz umjetničkih djela koji oduzimaju dah.

Tokom ljetnjih mjeseci, Brenino dvorište postaje popularno okupljalište sa svojim prostranim bazenom, dok se u dnevnom boravku nalazi udoban kamin za uživanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *