Duško Tošić posjetio svoje selo! Evo odakle je muž Karleuše potekao, procurile privatne slike sa njegovog imanja (Foto)
Breaking News

Duško Tošić posjetio svoje selo! Evo odakle je muž Karleuše potekao, procurile privatne slike sa njegovog imanja (Foto)

Duško Tošić aktivno daje prednost kvalitetnom vremenu sa svojom porodicom, tražeći utočište od sveprisutnog pogleda kamera. Uprkos svojoj ogromnoj slavi, on je i dalje duboko vezan za svoje poreklo, o čemu svedoče njegove česte posjete svom rodnom gradu, gde pronalazi utjehu i spokoj.

Tošić je u objavi na Instagramu sa zadovoljstvom podijelio svoje iskustvo u šarmantnom selu Orlovat kod Zrenjanina. Kroz zadivljujuću fotografiju predstavio je pravi duh ovog divnog aprilskog dana. Uronjen u spokoj obala rijeke, otkrio je utjehu i uživanje dok se prepuštao umijeću ribolova. Čineći to, ne samo da je njegovao, već je i dao sjaj ovom ambijentu koji oduzima dah.

Odrastao u skromnom selu Orlovat kod Zrenjanina, bivši srpski reprezentativac odrastao je u domaćinstvu pune ljubavi koje mu je, uprkos ograničenim finansijskim sredstvima, pružalo ljubaznu sredinu.

Duškovo djetinjstvo obilježile su teškoće. Uprkos tome što su odgajani u lošim uslovima, njegovi roditelji su zadržali svoj integritet i saosećanje. Priznajući njegovu duboku ljubav prema fudbalu, njegov otac je doneo plemenitu odluku da ga po završetku osnovne škole upiše u Zrenjanin.

Duškovi snovi o fudbalskom terenu uspjeli su se ostvariti dok je nastavio školovanje, zahvaljujući ovoj prilici. Prelazak iz mirnog sela u užurban grad bilo je ispunjenje njegovih dugogodišnjih težnji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *