Da li je moguće? Iznenadit ćete se kad vidite kolika je penzija Aleksandra Berčeka!
Breaking News

Da li je moguće? Iznenadit ćete se kad vidite kolika je penzija Aleksandra Berčeka!

Poznat po svom izuzetnom glumačkom umijeću, Aleksandar Berček je nadaleko poznat kao jedan od najistaknutijih glumaca u regionu. Njegov besprijekoran prijelaz iz jedne uloge u drugu dosljedno pokazuje zadivljujuću privlačnost njegovog talenta. Čak i sa 73 godine i dugo nakon penzionisanja, ostaje aktivno angažovan u profesiji, ostavljajući trajan uticaj.

Kroz svoje uloge na ekranu, Aleksandar Berček nam je pružio dublje razumijevanje njegove ličnosti, prevazilazeći ograničene uvide koje smo mogli dobiti iz njegovih rijetkih intervjua.

Njegova bračna istorija je dobro dokumentovana, jer se dva puta ženio. Prvobitna zajednica bila je sa Svetlanom, koja mu je rodila dvoje djece po imenu Nikola i Milica. Kasnije se oženio Anom, drugom glumicom, i u svoju porodicu su dobili još dvoje djece, Minu i Miloša.

Aleksandar Berček, uvršten je na listu umjetnika kojima je Vlada Srbije donijela nacionalnu penziju u prethodnoj godini. Vlada Srbije usvojila je na sjednici preporuku Komisije za određivanje priznanja pojedincima za izuzetan doprinos kulturi naroda.

Dvadeset umjetnika, među kojima su Aleksandar Berček, Slavko Štimac, Radoš Bajić i Dejan Savić, dobiće redovnu penziju, koja se obično naziva nacionalna, u doživotnom iznosu od 64.730 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *