"Novi dečko je dovozi na treninge, cijela teretana to zna" Komšije tvrde da je novi partner Meline Džinović "pun kao brod"
Breaking News

“Novi dečko je dovozi na treninge, cijela teretana to zna” Komšije tvrde da je novi partner Meline Džinović “pun kao brod”

Postoje spekulacije i brojne glasine o zvaničnom razvodu para. Uz to, govori se i o Melininom novom romantičnom partneru. Haris je ove glasine potkrijepio tvrdnjom da je izdani muž obično posljednji koji postaje svjestan situacije.

Nakon što se stanovnicima nedavno osnovane zajednice pokažu fotografiju, saznaju za postojanje Džinovićevog partnera. Ova raskošna kreacija podstiče određene pojedince da glume neznanje o svom tvorcu, iako su tabloidi istaknuti na njihovim stolovima.

“Cijeli grad je bio svjestan njene romantične uključenosti, jer ona to nije pokušavala da sakrije. Otvoreno je podijelila ovu informaciju i čak dovela svog novog partnera u teretanu, gdje su svi svjedočili njegovom prisustvu na treningu.

Vjerujem da njena namjera nije bila da zadrži ove informacije u svrhu kontaktiranja Harisa. Imala sam priliku da je sretnem dva puta otkako je stigla, ali bilo je očigledno da njen dečko nije bio prisutan.”

Djevojka, koja želi da ostane anonimna zbog povezanosti sa Đinovićevim poznanicima, tvrdi da se priča o njegovom značajnom bogatstvu, što sugeriše da je on prosperitetni biznismen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *