"Mislila sam da je obična bubuIjica, a onda sam saznala užaasnu istinu": Djevojka na 0vaj način otkrila da ima smr.tonosnu boIest
Breaking News

“Mislila sam da je obična bubuIjica, a onda sam saznala užaasnu istinu”: Djevojka na 0vaj način otkrila da ima smr.tonosnu boIest

Siohan Harison je javno ispričala svoju priču kako bi mžda nekim djevojkama pomogla da znaju kako da reaguju i da znaju šta nikako da ne rade. Ona kaže da joj se pojavila obična buubijica na grudima, nije izgledala ništa drugačije od svake ostale.

Kako to obično svi rade, Siohan je odlučila da je iscjedi i to je uradila. Nekoliko dana poslije je vidjela na tom istom mjestu malo veći plik ,opet kao bubuljica, pa je mislila da je sve pokvarila što je dirala i da mora to da očisti sa aIkoholom.

Međutim, kada je išla na redovne kontrole grudi saznala je da ima tum0r koji se jako brzo širi, a bubuljica koju je mjesecima dirala i imala je bila simptom. Ona kaže da je završila sa operacijom i da je primala hem0terapije, ali je bolje. Svima savjetuje redovne kontrole i da ne diraju ništa što se nalazi na gru’dima jer može biti  0pasno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *