Hitno se oglasio, ovo im nije trebalo: Toni Bijelić otkrio istinu o pomirenju sa Draganom
Breaking News

Hitno se oglasio, ovo im nije trebalo: Toni Bijelić otkrio istinu o pomirenju sa Draganom

Moramo da kažemo kak oje Dragana neko ko je javnost odavno iznenadio svojom objavom na društvenim mrežama. Ona je bila javna ličnost a Toni, njen bivši suprug nikada nije volio medijsku pozornost, niti se kad previše za iste oglašavao. Ovog puta su svi ostali iznenađeni kada je on na svojim društvenim mrežama rekao nešto za pomirenje sa Draganom, što možete da pročitate na samom kraju članka.

Ona je kako znamo obavijestila sve da je došlo do prekida odnosa između nje i njenog Tonia, nakon 24 godine braka. Ona je rekla kako je rasla u porodici koja joj je usadila uvjerenja da se nikada ne razvodi pa je zato u zadnjih nekoliko godina ona pokušavala da sačvua nešto što se čuvat nije moglo. Ona kaže da ona i Toni već duže vrijeme ne žvie zajedno, kako ne dijele interese i živote, pa je došlo vrijeme i da to prestave ljudima.

On se oglasio svega dva puta, prvi put je demantovao oštro da je on prevario Draganu i da je došlo do razvoda zbog druge, a drugi put je saad demantovao da se mire, rekao je da to nije istina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *