Šok na suđenju! Kostin otac na pitanje majke ubijene djevojčice dao sraman odgovor: “Spalite mi porodicu…”
Breaking News

Šok na suđenju! Kostin otac na pitanje majke ubijene djevojčice dao sraman odgovor: “Spalite mi porodicu…”

U nastavku suđenja povodom razorne pucnjave u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, ožalošćeni roditelji stradalih iskoristili su trenutak da saslušaju Vladimira Kecmanovića, oca počinioca. Kecmanović je u sudnici još jednom pokušao da sebe prikaže kao žrtvu. Odgovarajući na upit ožalošćene majke o događaju, on je dao uznemirujuću izjavu: „Rekao sam tužiocu Nenadu Stefanoviću spalite mi porodicu, ženu, djecu, majku..”

Po riječima očevidaca prisutnih u sudnici, otac Koste Kecmanovića izazvao je veliku pometnju na posljednjem ročištu šokantnim odgovorom na pitanje o primjerenoj kazni za njegovog sina, koji je tragično oduzeo živote nedužne djece.

Kada je Kecmanović uzvratio sramotnim odgovorom, roditelji nastradalih ostali su zatečeni. Vrijedi napomenuti da je tokom ovog suđenja majka nasilnika bila u pratnji zakonskog zastupnika. Roditelji nastradalih cijo dan  ispitivaju ​​Vladimira. U sudskom postupku roditelji preminule djece iskoristili su priliku da ispitaju Vladimira Kecmanovića, oca dječaka koji je počinio ubistva. Uskoro nas očekuje više informacija..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *