Srbin u ist0 vrijeme ima dvije žene koje znaju jedna za drugu: CijeIo seIo mu se kIanja, ima i rasp0red, prvo Zorica pa Stojanka - svi bi trebaIi 0vako da žive
Breaking News

Srbin u ist0 vrijeme ima dvije žene koje znaju jedna za drugu: CijeIo seIo mu se kIanja, ima i rasp0red, prvo Zorica pa Stojanka – svi bi trebaIi 0vako da žive

Nekada su postojali razni 0bičaju koji su se odnosili na to da čovjek može da ima više žena, ali danas to nije Iegalno i nije moguće, naravno. Kao što vidite p osamom naslovu idalje postoje ljudi koji imaju više žena, pa tako ovaj čovjek ima dvije žene, i jedna i druga znaju to, on je čak sebi napravio raspored kad kog koje ide, a cijelo selo mu se kIanja jer je uspio da živi takav život.

Njegovo ime je Radiša a on živi u Trudelju. Kao što vidite u naslovu jedna žena se zove Zorica dok se druga zove Stojanka, da stvari budu još čudnije, njih dvije se jedna izeđu druge jako lijepo slažu i nadopunjuju, ističe Radiša.

Radiša kaže da nema čega da se sra.mi, oni su dozvolili da kamere dođu i snime ovu jednu neobičnu priču, jer nemaju pr0blem sa komentarima ljudi. Mnogi kažu da skreću pažnju na sebe i da je ovo b0lesno, koje je vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *