Ovo je nova vila Tonija Bijelića u Opatiji: Ni slična dvorcu iz bajke, spao je na niže grane (Foto)
Breaking News

Ovo je nova vila Tonija Bijelića u Opatiji: Ni slična dvorcu iz bajke, spao je na niže grane (Foto)

Nakon više od dvadeset godina braka, Dragana Mirković i Toni Bijelić došli su do izazovnog zaključka da raskinu svoju zajednicu. Shodno tome, preduzetnik je napustio prelijepi dvorac iz 18. vijeka koji je ranije služio kao njihova zajednička rezidencija.

U drugoj polovini 2023. godine efektivno je promovirao prostrano imanje poznato kao vila u Opatiji, koju je ranije označio kao svoju “novu poslovnu rezidenciju”. Uprkos razvodu, kaže se da i dalje uživa u vili. Sa svojom povišenom pozicijom, vila ima zadivljujući pogled i izuzetan bazen koji doprinosi njenoj privlačnosti. Luksuzna rezidencija Tonija Bijelića u Opatiji u potpunoj je suprotnosti s luksuznim dvorcem u Ebenfurtu.

Izuzetan uspjeh Dragane Mirković prepoznali su brojni internacionalni sajtovi, zbog čega je stekla značajno bogatstvo i stekla titulu najbogatije umjetnice u regionu. Među njenim pozamašnim bogatstvom, koje se procjenjuje na više od 100 miliona eura, nalaze se i razne nekretnine. Primarni interes za nagodbu o razvodu bit će dvorac Ebenfurt, ogromno imanje koje se prostire na impresivnih 12.000 kvadratnih metara i procijenjeno na preko 50 miliona eura nakon opsežnog renoviranja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *