Da li je moguće da je toliko starija? Ovo je razlika u godinama između Seke Aleksić i Veljka (Foto)
Breaking News

Da li je moguće da je toliko starija? Ovo je razlika u godinama između Seke Aleksić i Veljka (Foto)

Uprkos razlici u godinama, Seka i Veljko su uspjeli da sklope izuzetno skladan brak. Čim ga je ugledala Seka Aleksić, osjetila je nepobitnu intuiciju da je Veljko osoba sa kojom joj je suđeno da deli svoju egzistenciju.

“Kada sam upoznala Veljka, odmah me privukao njegov izgled, zbog čega sam zatvorila oči i hrabro rekla: „On je osoba za koju ću se udati“. Činilo se kao da je među nama razmijenjeno instinktivno razumijevanje, vidljivo ne samo u njegovom pogledu već u svakom aspektu njegovog bića.”

2010. godine donijeta je odluka da svoju ljubav učvrste kroz svetu bračnu zajednicu, a Seka je nestrpljivo iščekivala trenutak kada će izgovoriti važnu rieč “da”. Od samog početka njihove zajednice smatrali su se za savršeno usklađen par u svakom pogledu, uključujući i njihov fizički sklad. “Čvrsto vjerujem u važnost godina i uvjerena sam da moj muž i ja imamo idealnu razliku u godinama.”  – rekla je Seka Aleksić, koja će u aprilu napuniti 43 godine, ponosno izjavljuje da je dvije godine starija od Veljka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *