Oče, slomio si nas! Nakon ovog Markovog poteza Toni Bijelić totalno zanijemio (Foto)
Breaking News

Oče, slomio si nas! Nakon ovog Markovog poteza Toni Bijelić totalno zanijemio (Foto)

Prošlo je punih sedam dana od kada je Dragana Mirković javno izjavila da je prekinuta njena 24 godine duga zajednica sa Tonijem. Postupci Marka Bijelića bili su nepobitan dokaz da su djeca svim srcem stala uz svoju majku u ovom izazovnom periodu. U prethodnom pominjanju je navedeno da su Marko i Manuela izabrali da žive sa majkom u dvorcu svojih roditelja, dok se biznismen preselio i sada svoje vreme deli između Austrije i Nemačke.

Iako je Toni žestoko negirao optužbe da je ostavio suprugu zbog 15 godina mlađe ljubavnice, ponašanje Marka Bijelića postavlja pitanje o Tonijevoj odanosti Dragani. Usred ovog teškog perioda, Draganin i Tonijev sin pokazao je  solidarnost sa svojom majkom, dok je istovremeno gajio intenzivnu ogorčenost prema ocu. Markova odluka da potpuno ukloni svog oca iz svog prisustva na društvenim mrežama poslužila je kao jasan pokazatelj svima da ga više ne zanima Tonijev život.

Nesumnjivo je da će mediji još dugo biti opsjednuti vijestima o ovom razvodu. Ostaje da se vidi da li je Tonijev odlazak od Dragane posljedica njegove mlađe partnerke ili postoje drugi razlozi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *