“Crna Dragana tri godine praviš farsu od braka koji nemaš" Jovana žestoko o razvodu Dragane Mirković: “Moraš da promijeniš stilistu i smršaš”
Breaking News

“Crna Dragana tri godine praviš farsu od braka koji nemaš” Jovana žestoko o razvodu Dragane Mirković: “Moraš da promijeniš stilistu i smršaš”

Raskid braka pjevačice Dragane Mirković i Tonija Bijelića, poslije duge 24 godine veze, izazvao je snažan emotivan odjek vatrene voditeljke Jovane Jeremić. Odluka da se Dragana i Toni razdvoje, Jovanu Jeremić je obeshrabrila.

“Suprotno društvenim očekivanjima koja poslije braka daju prioritet porodičnom životu nad karijerom, Dragana prkosi ovoj normi. Uprkos svom ogromnom bogatstvu, ona je i dalje posvećena svom uspješnom profesionalnom životu. Lično, postojana sam u svojoj posvećenosti da nikada ne napustim svoju karijeru, bez obzira na nivo uspjeha ili bogatstva koji mogu postići. ”

Govoreći o odnosu pjevačice sa suprugom Tonijem, Jovana Jeremić je istakla važnost afirmacije partnerstva. Imperativ je da se suočite sa svim slučajevima nevjere i nepoštovanja, čak i ako to na kraju rezultira razvodom. Jeremić je željela da iznese svoje mišljenje o ovom pitanju.

“Je li Toni poznato lice? Imovina koju Toni posjeduje zapravo je naslijeđena od njegovog oca, a ne samog Tonija. Način na koji je komunicirala s njim utjecao je na njeno razumijevanje njegovog identiteta.

Dragana se mora fokusirati na gubitak kilograma, traženje savjeta od stiliste i posvetiti vrijeme samousavršavanju. Evidentno je da je postala samozadovoljna, a posljedice toga su očigledne. Iako mi je duboko stalo do nje, neoprostivo je da u ovoj situaciji usvoji mentalitet žrtve. Ona je isključivo odgovorna za ishod svojih izbora.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *