Sve se desilo u Parizu, Melina je tad ostala šokirana prizorom: Ušla je u Harisov stan, a onda zanijemila scene koju je vidjela!
Breaking News

Sve se desilo u Parizu, Melina je tad ostala šokirana prizorom: Ušla je u Harisov stan, a onda zanijemila scene koju je vidjela!

U jeku razvoda, novinari se podsjećau jednog razgovora u kojem je Haris ispričao anegdotu o svojoj bivšoj supruzi Melini. “Preuzimanje lične odgovornosti za zadatak peglanja odjeće za mene je uvijek bio prioritet, jer Melina ne pokazuje interesovanje da to sama radi. Tokom posjete Parizu, bila je zadivljena besprijekornom organizacijom mog ormana i nije mogla da shvati da živim sam.

Uzviknula je: “S kim živiš ovdje?” Uvjeravao sam je da živim sam, ali me je optužila da lažem. “Nisam nepošten”, uzvratio sam, na šta je ona odgovorila: “Ovo ne može biti istina.” Ipak, samouvjereno sam potvrdio: “To je zaista uvjerljivo.” U našem društvenom okviru postoji oznaka za pojedince poput mene – picajzle, koja označava posvećenost perfekcionizmu.

Sa svojom isključivom posvećenošću muzici, imam dosta slobodnih sati. Obično su moje večeri rezervisane za muziku, koja traje otprilike 2-3 sata. Shodno tome, ostatak mog vremena je potpuno nezauzet. I dok pripremam jela, marljivo održavam urednu kuhinju. Dok dozvolim da se posuđe krčka ili cvrči, odmah vodim računa o njihovoj čistoći. Dok se hrana priprema, sav pribor i posuđe se peru i odlažu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *