Dragana Mirković prijavila krivično djelo nakon razvoda! Hitno se oglasila zbog problema sa djecom, policija mora da reaguje (Foto)
Breaking News

Dragana Mirković prijavila krivično djelo nakon razvoda! Hitno se oglasila zbog problema sa djecom, policija mora da reaguje (Foto)

Dragana Mirković, trenutno prolazi kroz težak period u životu, boreći se sa raznim nedaćama. Među njima je i brakorazvodni postupak sa suprugom Tonijem Bijelićem koji je u toku, kao i druge nedaće koje su uticale na njen porodični život.

U nedavnom incidentu, Dragana je otkrila lažne aktivnosti anonimne osobe koja se predstavlja kao njena kćerka Manuela. Osjećajući jak osjećaj odgovornosti, preuzela je na sebe da upozori javnost na postojanje ovog lažnog profila na društvenim mrežama. Mirković je istakla važnost Manuelinih proaktivnih mera u očuvanju njenih profila, ističući da su ljudi koji tvrde da su lažni i da je lažno predstavljanje kažnjiv zločin.

Iako Manuelin autentičan profil ostaje zaštićen, važno je napomenuti da su svi ostali profili povezani s njenim imenom lažni. Dragana Mirković se osvrnula na ovu temu, izrazivši zabrinutost i podijelivši ove ključne informacije.

Upravo na dan kada se Dragana Mirković pozabavila temom lažnog profila svoje ćerke, uspjela je da osvoji svoje vjerne obožavaoce divnom fotkom koji prikazuje nju i njenu prelijepu kćerku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *