“Melina je naveliko pričala u salonu šta radi, grozna je bila!” Vesna Đogani je popljuvala i otkrila da je htjela reći Harisu za švaleranciju
Breaking News

“Melina je naveliko pričala u salonu šta radi, grozna je bila!” Vesna Đogani je popljuvala i otkrila da je htjela reći Harisu za švaleranciju

Razvod Meline i Harisa Džinovića izazvao je dosta odjeka, što je navelo pjevačicu Vesnu Đogani da podijeli svoje viđenje toga. Giogani je priznao da je bio svjestan Melininog ponašanja prije nego što su vijesti izbile i izrazio je nedostatak iznenađenja kada je čuo različite priče.

“Ja sam od onih što podržavaju Harisa Džinovića, sa velikom tugom se obraćam Melininim žalosnim postupcima. Naša svijest o njenom nedoličnom ponašanju proizilazi iz njenog redovnog pojavljivanja u salonu. Na našu nesreću, imala je naviku da monopolizira rasprave svojim neprekidnim pričama o vlastitim podvizima. Na naše veliko zaprepaštenje, besramno se hvalila svojim postupcima svima koji su htjeli čuti.

Bili smo potpuno zatečeni hrabrošću situacije. Dugo sam o tome pričala sa prijateljima i Đoletom i zajedno smo postigli jednoglasni konsenzus da je to zaista strašno. Zbog Đoletovog uplitanja i njegovog savjeta da se suzdržim od miješanja, nisam obavijestila Harisa.”

Kako ističe Vesna, razliku u godinama ne treba posmatrati kao prepreku u romantičnom partnerstvu. U prisustvu autentične ljubavi, ove razlike ne bi trebale biti izvor zabrinutosti. Umjesto toga, obje osobe bi trebale željno pozdraviti priliku da rastu i razvijaju se kako se vrijeme odvija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *