0vo su najg0re tajne brze hrane: Radnik otkrio koju hranu nikada ne bi jeo, a djeca je najviše vole (Foto)
Breaking News

0vo su najg0re tajne brze hrane: Radnik otkrio koju hranu nikada ne bi jeo, a djeca je najviše vole (Foto)

Jedan zaposlenik u restoranu brze hrane je otkrio tajnu o jednom proizvodu koji se veoma često kupuje. Radnik je odlučio da upozori sve osobe koje vole brzu hranu da nikako ne naručuju pileći hamburger.

On je rekao da se tu radi o užasno zamrznutoj piletini koju oni odlede i stave je na paru, te tada ona postane blago kao želatin. Isto tako je dodao da je ta piletina termički obrađena, te pohovana prije nego što je zalede.Rekao je da koriste samo pileća prsa kada se radi o jelima s piletinom, dok troše velike količine te vrste hrane. Tada je neizbježno da jedan dio uvoze iz drugih zemalja i da imaju visoke standarde kvalitete.

Nažalost to nije bila jedina stvar koju je rekao za hranu iz takvih restorana. Govori za mnoga jela koja se smatraju zdravima uopšte zapravo nisu. Piletina bi trebala biti puna proteina i zdrava, ali je oni dosta unište.Piletina se prži u dubokom ulju, a isto tako je slučaj se pljeskavicamaod povrća, dok je mnogo umaka puno nekvalitetnih sastojaka. Djeca vole brzu hranu mnogo, ali ipak roditelji im to ne bi trebali omogućavati previše.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *