Travar objasnio kako se pravilno koristi kopriva: "Čaj od lista protiv anemije, a korijen rješava 2 česta zdravstvena pr0blema.."
Breaking News

Travar objasnio kako se pravilno koristi kopriva: “Čaj od lista protiv anemije, a korijen rješava 2 česta zdravstvena pr0blema..”

Kako svi znamo postoje lijekovi koji se nalaze u prirodi i koje ne cijenimo onoliko koliko bi trebali. Svi radije odlaze kod Ijekara po razne recepte pomou kojih onda u apotekama kupuju lijekove za jačanje imuniteta i zeljeza. Danas vam prenosimo recept jednog stručnjaka koji je rekao kako svi trebamo da iskoristimo vrijee branja koprive, jer malo k zna da ona pomaze pri suzbijanju i liječenju brojnih b0lesti.

Istakao je kako se sve iznad zemlje moze jesti ili piti u vdu čaja. On je rekao da svako od nas moze osušiti listove koprive i piti domaći čaj koji je najbolji za željezo i jačanje kr’vi, ovo je najbolja moguća b0rba protiv anemije. On e istakao također da se čaj moze piti i od korijena ali da je jak i da se ne preporučuje prevelika konzumacija. Koprivu mozete da jedete kada je sezona u zamjen za špinat i blitvu, zdravija je i sa duplo manje količine postignete veliki pomak u zdravstvenom smislu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *