Toni je Draganu ostavio zbog druge žene, a evo zbog čega se pjevačica razvela od svog prvog muža, on sve otkrio! (Foto)
Breaking News

Toni je Draganu ostavio zbog druge žene, a evo zbog čega se pjevačica razvela od svog prvog muža, on sve otkrio! (Foto)

Od šou menadžera Zorana Bašanovića, bivši suprug Dragane Mirković, postao je uspješan političar. U mladosti je pjevačica ušla u romantičnu vezu sa predstavnikom kompanije, a zajedno su živjeli više od deset godina. Čvrsta međusobna veza nastavljena je zahvaljujući obimnim turnejama koje su tokom tog vremena imali širom Balkana i svijeta.

Javnost je bila iznenađena objavom njihovog rastanka, ali je ugledna narodna umjetnica ubrzo nakon 1999. godine pronašla novu ljubav u naručju svog sadašnjeg supruga, biznismena Tonija Bijelića. Sa 27 godina, Toni, koji je bio pet godina mlađi od nje, pridružio se Dragani na njihovom avanturističkom putovanju.

Nije im trebalo dugo da postignu zajednički dogovor da se upuste u svoju smelu eskapadu. Dragana je u nedavnim intervjuima otkrila da je njena motivacija da se preseli u Beč proistekla iz želje da se oslobodi Srbije, mjesta koje joj više nije davalo osjećaj pripadnosti kakav je nekada osjećala.

Osjećajući potrebu da stvori distancu između sebe i svega oko sebe, vjerovala je da se ne uklapa u to okruženje. Čak joj se i Bašanovićevo srce činilo zatvorenim. Žudeći za utjehom, lijepa brineta potražila je utočište u Tonijevom toplom zagrljaju, zagrljaju koji će joj promijeniti čitavo postojanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *