Haris Džinović u samo 4 riječi opisao šta bi rekao Melini da je sretne: Time pokazao kakav je čovjek!
Breaking News

Haris Džinović u samo 4 riječi opisao šta bi rekao Melini da je sretne: Time pokazao kakav je čovjek!

Tokom postupka u Prvom osnovnom sudu Džinoviću je podršku pružao advokatski tim, dok je njegova bivša supruga bila odsutna. Na pitanje o Melininom odsustvu u ovom ključnom trenutku, Džinović je odgovorio: Još uvijek sam zbunjen nepoznatim uzrokom njenog odsustva. Da li je to bilo zbog njene averzije prema uspostavljanju kontakta očima ili ne, ne vidim nikakvu korelaciju između njenog ponašanja i mog.

Vjerujem da njeno odsustvo nije posljedica bilo kakvog osjećaja srama; vjerovatno je da ona ima vlastita legitimna opravdanja za svoj izostanak. Čin podnošenja zahtjeva za razvod braka na ličnom nivou smatra se građanskom stvari. Cijeli proces je relativno brz, a najzahtjevniji aspekt je kompletiranje papirologije. Na kraju se sve svodi na jedan potpis. Onog trenutka kada stavite olovku na papir, gotovo je, priznao je Haris, razrađujući svoju izjavu.

Razmišljajući o hipotetičkom scenariju prisustvovanja sudskoj raspravi i susreta s njom, Haris je otkrio šta bi joj rekao: “Zdravo, kako si danas?” To je opseg našeg razgovora. Haris je prepoznao uticaj društvenih očekivanja, ali je potvrdio svoju posvećenost izbegavanju budućih susreta. Neće biti dodatnih sastanaka, jer su donijeli konačnu odluku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *