Nova odluka Dragane i Tonija iznenadila javnost! Pogledajte o čemu se radi, auu..
Breaking News

Nova odluka Dragane i Tonija iznenadila javnost! Pogledajte o čemu se radi, auu..

Industrija prepoznaje Draganu Mirković i Tonija Bijelića kao izvanredan duo, poznat po besprijekornoj sinergiji. Nije iznenađujuće što su njihovi zajednički napori rezultirali stvaranjem naprednog carstva. Međutim, njihova najdraža imovina su nesumnjivo njihovi voljeni potomci, Marko i Manuela.

Mirno postojanje unutar zamka Ebenfurt bilo je grubo narušeno, kao da je do poremećaja došlo preko noći.Mirković od supruga Tonija, čime je faktički prekinuta njihova 24-godišnja zajednica.

Čitava zemlja je ostala zatečena kada su se pojavile vesti o razvodu Dragane Mirković od supruga Tonija, čime je faktički prekinuta njihova 24-godišnja zajednica. Dok je Dragana razvod otvoreno pripisivala spletu različitih okolnosti i nesuglasica, Toni je zauzeo drugačiji pristup odlučivši da komunicira sa medijima preko pravnog zastupnika, demantujući brojne tekstove i spekulacije vezane za navodnu aferu.

Nedavno ponašanje para koji će se uskoro razvesti zbunilo je javnost. U početku je biznismen deaktivirao svoje naloge na društvenim mrežama, ali ih je kasnije ponovo aktivirao, da bi ustanovio da je izvjesna osoba sa njegove liste prijatelja primjetno nestala.

Suprug Dragane Mirković pokrenuo je inicijativu da se ona ukloni sa Instagrama, a zanimljivo, pevačica je odgovorila tako što ga je uklonila sa liste prijatelja. Kao rezultat toga, Tonijevo ime je primjetno odsutno s njene liste prijatelja na platformi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *