Pored ovakvog ljepotana ona je ipak izabrala Tonija: Ovaj poznati muzičar bio je u vezi s Draganom Mirković (Foto)
Breaking News

Pored ovakvog ljepotana ona je ipak izabrala Tonija: Ovaj poznati muzičar bio je u vezi s Draganom Mirković (Foto)

Devedesetih godina prošlog vijeka Dragana Miraković je bila slavljena ne samo kao najpriznatija pjevačica, već i divljenja zbog njene izuzetne ljepote. U tom periodu Zoran Tomašević, poznat i kao Toma i ranije u romantičnoj vezi sa Draganom Mirković, postao je omiljena opcija među ženama, što je dovelo do velike želje za njegovim društvom. Kroz istoriju, pa sve do danas, proslavljeni folk pevač se trudio da svoj lični život sačuva i sakrije od očiju javnosti.

Koliko god se trudila da neke dijelove svog privatnog života zadrži u tajnosti, bilo je elemenata koje jednostavno nije mogla sakriti, posebno kada su u pitanju njene romantične potrage. Jedno otkriće koje je izašlo na vidjelo je njena veza sa tadašnjim gitaristom poznatog benda “Rouge”. Uprkos svojoj kratkoći, ljubav koju su Dragana i Tom delili ostala je tema o kojoj su oboje izbjegavali da razgovaraju.

Mirković, Draganin bivši partner, preuzeo je poziciju voditelja emisije i kratko bio direktor marketinga na TV Pink. Međutim, na kraju je otišao u potragu za srećom u stranoj zemlji. Prije nekoliko godina, kada su mu se obratili novinari, Toma je otkrio da su se on i njegova supruga preselili na Floridu 2011. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *