Ni Toni više ne želi da šuti! Ispričao svoju stranu priče, Draganini fanovi u šoku! (Foto)
Breaking News

Ni Toni više ne želi da šuti! Ispričao svoju stranu priče, Draganini fanovi u šoku! (Foto)

Nakon dugog razmišljanja, Toni Bijelić je konačno smogao hrabrosti da se izrazi. Kako bi se pozabavio glasinama koje kruže u medijima i internet platformama, austrijski poduzetnik hrvatskog porijekla pokrenuo je inicijativu da formalnim kanalima, uz pomoć svog pravnog savjetnika, iznese svoju perspektivu.

Za razliku od supruge Dragane Mirković, sa kojom je delio 24 godine veze i ima dvoje dece po imenu Marko i Manuela, milioner je minimalno prisutan na internetu i nije tražio pomoć publiciste. Advokat je odlučio da uz poruku upozorenja pošalje službeno saopštenje za javnost.

Potpuno je lažna sugestija da je gospodin Bijelić umešan u romantičnu vezu sa nekim 15 godina mlađom od njega. Gospodin Bijelić želi da istakne da se ponaša sa integritetom, poštovanjem i kao predan porodičan čovjek kako u ličnom tako iu profesionalnom radu.

Prema riječima Gabriele Banić, gospodin Bijelić ističe da nikada nije učestvovao ni u kakvim akcijama koje bi opravdale navedene izjave. On izražava zahvalnost medijima što su priznali njegovu namjeru da zaštiti svoju porodicu i lični život, zbog čega je odlučio da ne komentariše trenutne okolnosti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *