0vako izgleda Cecina majka Mira, nikad se ne pojavljuje u javnosti: Kažu da liče, objavljena njena slika - zgodna staarka (Foto)
Breaking News

0vako izgleda Cecina majka Mira, nikad se ne pojavljuje u javnosti: Kažu da liče, objavljena njena slika – zgodna staarka (Foto)

Ceca je pjevačica za koju svi znaju iz raznih razloga, o čemu danas nećemo pisati. Ona je poznata i p otome da svoj privatni život pokušava da sakrije što je više moguće od javnosti. Mira Veličković je majka imenovane i navedene pjevačice koja ne voli da se eksponira u medijima, ali opet mediji o njoj dosta toga znaju, baš zato što je majka od Cece.

Ceca je puno puta pričala o svojim roditeljima, isticala koliku je podršku imala kako od majke Mire, tako i od oca Slobodana, bila je kako kaže sretno i isupunjeno dijete. Slobodan je bio mašinbravar i trgovac, a majka mira je u penziji, bila je po zanimanju učitenjica, i bila je jako stroga kada je odgajala svoju djecu.

Oni nisu samo ponosni na svoju kćerku, oni su ponosni kao baka i deka, ali i kao prabaka i pradeka malom Željku.Pogledajte kako oni izgledaju a i zasebno kako izgleda majka Mira, koja je tema članka:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *