Da li se na vašim dlanovima dodiruju ove linije ili ne? Evo šta to govori o vama - iznenadit ćete se
Breaking News

Da li se na vašim dlanovima dodiruju ove linije ili ne? Evo šta to govori o vama – iznenadit ćete se

Iako nije univerzalno prihvaćena, privlačnost i fascinacija ove prakse se nastavlja, oduševljava i zabavlja one koji traže uvid u svoje buduće poduhvate. Počnite tako što stavite ruke jednu pored druge, a zatim rotirajte dlanove kako biste pregledali linije srca koje se nalaze na gornjem dijelu dlana.

Ako je položaj linije srca na vašoj lijevoj ruci povišen u odnosu na liniju srca na vašoj desnoj ruci

Jasno je da vaša saosjećajna i posvećena naklonost blista. Vašoj izvanrednoj privlačnosti odgovara samo vaša sposobnost da stvorite dragocjene trenutke sa onima koje volite. Nažalost, čini se da su vaše romantične potrage obilježene turbulencijama. Vaše tajnovito držanje i sklonost nevinosti čine vas podložnim određenim zamkama. Od ključne je važnosti da budete pažljivi kada identifikujete lažne partnere.

Linija koju stvara vaša desna ruka je iznad linije koju stvara vaša lijeva ruka

Jasno je da su vaša inteligencija i vještine logičkog zaključivanja očigledne. Vaša zadivljujuća upornost u potrazi za idealnom osobom, čak i ako to znači da ćete ih otkriti kasnije u životu, je za pohvalu. Čini se da možda imate rigidan način razmišljanja i da se borite da prihvatite različitost. Vaša potraga za zadovoljstvom je neuhvatljiva dok tražite nekoga ko savršeno odgovara vašim standardima. Ključno je prepoznati da je savršenstvo nemoguće i proširiti parametre svoje pretrage.

Poravnanje linija na obje ruke je savršeno

Izvanredan aspekt vašeg karaktera leži u vašem neograničenom kapacitetu da ponudite ljubav i podršku onima koji su vam dragi. Vaš urođeni talenat za stalno prisustvo u njihovim životima pokazuje srce koje je istovremeno nježno i bez ikakve arogancije ili zle volje.

Ponekad vas je vaša nevinost odvela na krivi put, što je dovelo do značajne patnje i nevolje. Uprkos dubokoj čežnji za ljubavlju, postali ste sumnjičavi i razočarani, dovodeći u pitanje njenu autentičnost. Vaša osjetljivost ulijeva strah od budućeg bola, što vas tjera da potencijalnim partnerima pristupate s oprezom i skepticizmom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *