Muž htio da je iznenadi, a onda je zatekao golu sa rođenim ocem! I dan danas se prepričava skandal poznate glumice (Foto)
Breaking News

Muž htio da je iznenadi, a onda je zatekao golu sa rođenim ocem! I dan danas se prepričava skandal poznate glumice (Foto)

Na život turske glumice Gokče Bahadir (41) duboko je uticao značajan skandal. Naime, nakon njene veze sa muzičarem Emirom Ersojem, prošle godine je otkriveno da su u javnost izašle informacije o njenom prethodnom braku sa glumcem Alijem Sunalom (45).

Nakon razmjene zavjeta 2011. godine, Gokčeova i Alijeva ljubavna priča se naglo prekinula nakon samo godinu dana. Glumica je iskreno otkrila izazovnu odluku koju su ona i njen bivši partner odlučili da se rastanu, uprkos dubokoj ljubavi koju su nekada imali jedno prema drugom.

Iako je navedeno objašnjenje njihovog razlaza bile “razlike”, i dalje se spekuliše o pravom katalizatoru njihovog raskida. Zapanjujuće tvrdnje pojavile su se od pojedinaca bliskih paru, tvrdeći da je glumičin prethodni brak bio konzumiran kada ju je njen supružnik uhvatio u nježnom zagrljaju sa njegovim pokojnim ocem Kemalom Sunalom.

Prilično je intrigantno da su on i njegova snaha bili intimni nedugo nakon što je preuzeo ulogu njenog svekra. Trajna privlačnost između njih i dalje postoji, uprkos značajnom jazu u godinama od tri decenije. Ovo otkriće otkrio je glumičin prijatelj, o čemu je kasnije prenijela turska štampa. Prema ovim pričama, Gokče je ušla u taj nedozvoljeni odnos sa svojim svekrom dok joj je muž bio odsutan.

Bez znanja turskog glumca, donio je improviziranu odluku da se kući vrati ranije nego što se očekivalo, nadajući se da će iznenaditi svoju suprugu. Međutim, još veće iznenađenje dočekao je kada je ugledao vozilo njegovog oca parkirano na ulazu u njihovo imanje. Kada je ušao u njihov stan, pred očima mu se odvilo šokantno otkriće – njegova supruga i otac su sjedili pred televizorom potpuno goli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *