Haos u Zvezdama Granda – Ana Sević nije znala šta ju je snašlo! Popović joj odbrusio kao nikada nikom: Neka voditeljka prestane da…
Breaking News

Haos u Zvezdama Granda – Ana Sević nije znala šta ju je snašlo! Popović joj odbrusio kao nikada nikom: Neka voditeljka prestane da…

U najnovijoj epizodi “Zvezda Granda” na Pinku prvi put su se za pamćenje pojavile Aleksandra Ivanov, članica tima Marije Šerifović, i njena suparnica Ivana Šundić, koja ove sezone predstavlja Snežanu Đurišić.

Ivana je u duelu izašla kao pobednica, koja je obezbijedila svih šest glasova stručnog žirija, dok je Aleksandra dobila dva glasa manje. Međutim, fokus emisije brzo se pomjerio kada je Saša Popović dao jedan komentar voditeljki Ani Sević. Na početku emisije, voditeljka Ana Sević uputila je iskrene čestitke djevojkama na izuzetnom startu. Pohvalila je Ivanu za izuzetan nastup koji joj je osigurao napredak.

Iako je Aleksandra dobila nešto manje glasova, ipak je ostvarila izuzetan nastup, na čemu joj je čestitala i Ana Sević. Još jedna osoba koja joj je privukla pažnju je Saša Popović. Saša je izrazio uvjerenje da voditeljka treba da se uzdrži od ocjenjivanja kandidata, bez obzira na izuzetne kvalitete osobe. Sevićka nije odgovorila verbalno, ali je odgovorila podrugljivim osmijehom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *