Da li je moguće da je toliko? Bogdana je starija od Veljka, a razlika pravo iznenađenje! (Foto)
Breaking News

Da li je moguće da je toliko? Bogdana je starija od Veljka, a razlika pravo iznenađenje! (Foto)

Malo je poznata činjenica da je Bogdana zapravo starija od Veljka Ražnatovića, što dodaje zanimljiv zaokret u njihovu ljubavnu priču. Pravi dokaz njihove ljubavi su njihova dva sina, Željko i Krstan, a trenutno čekaju dolazak trećeg sina.

Naime, Bogdana je rođena 13. marta 1996. godine, dok je njen suprug rođen kasnije iste godine, 10. decembra, što je rezultiralo samo devetomjesečnom razlikom u godinama između dvoje partnera.

Predstojeći dolazak njihovog trećeg sina visi o koncu, ostavljajući mnoge znatiželjne za misterioznu ljubavnu vezu između Veljka i Bogdane Ražnatović. Intrigantno je primetiti da je Bogdanovo prvobitno odbijanje Veljka samo pojačalo njegovu zaljubljenost u nju.

Bogdana je ispričala priču o tome kako je njihova veza počela njenim prvobitnim odbijanjem, podstaknutom njenim poznavanjem njegove autentične suštine. Zanimljivo, činilo se da je ovo poricanje u njemu zapalilo još jaču privlačnost, koja je na kraju prerasla u duboku i strastvenu naklonost.

Osoba koja zauzima najposebnije mjesto u mom srcu je moj muž i moja ljubav prema njemu ostaje velika uprkos svim okolnostima. Veljko poseduje osobine saosećanja, niježnosti i velikodušnosti i ja se duboko divim svakom aspektu njegovog postojanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *