Drama! Otkriveno zbog čega su se Džinovići posvađali: Dodatne muke mu stvorila ONA: Haris jednu stvar nije mogao prihvatiti (Foto)
Breaking News

Drama! Otkriveno zbog čega su se Džinovići posvađali: Dodatne muke mu stvorila ONA: Haris jednu stvar nije mogao prihvatiti (Foto)

Melina i Haris Džinović, koji su zajedno živjeli 22 godine, doživjeli su burnu fazu koju karakteriše raspad braka. Njihova ćerka Džina Džinović je podvrgnuta zahvatu povećanja zadnjice, što je povećalo njenu ličnu bol. Njena odluka da se podvrgne kozmetičkim procedurama, posebno kako bi poboljšala svoje grudi i zadnjicu, ostavila je Harisa da se bori sa surovom stvarnošću.

Prihvatanje ovog otkrića pokazalo se kao velika borba za njega, a za to krivi Melinu. Njegovo uvjerenje je da je odgovornost za odluku da se podvrgne ovim operacijama isključivo na njoj. Njihova razlika u mišljenjima pretvorila se u strastvenu raspravu. U nastojanju da riješi sopstvenu nesigurnost, Melina je stala iza kćerkine potrage za fizičkom promjenom, dok je Džinović odbio da pruži finansijsku podršku za intervenciju.

Značajna anksioznost i nelagoda su doživjeli kao rezultat nepredviđenih komplikacija koje su nastale nakon operacije. Kao odgovor na ovaj nesretan razvoj događaja, Harisove emocije su porasle, što je dovelo do iskrenog straha. Kada se Djina potpuno oporavila, Haris ju je snažno upozorio da se ne podvrgava bilo kakvim budućim hirurškim zahvatima, što je mišljenje odjeknulo među osobama od poverenja u krugu njihove porodice.

Izražavajući duboku zabrinutost za dobrobit svoje kćerke, Haris Džinović je istakao svoju snažnu želju da je zaštiti od eksploatacije i provokacija. Iako često nudi smjernice i savjete, priznaje da njegova kćerka često zanemaruje njegove savjete, birajući da slijedi svoj put.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *