Đani pijan kao letva napravio haos na aerodromu! Psovao sina, davao alkohol kolegici: Isplivala šok snimka pjevača (Video)
Breaking News

Đani pijan kao letva napravio haos na aerodromu! Psovao sina, davao alkohol kolegici: Isplivala šok snimka pjevača (Video)

Po dolasku na aerodrom “Nikola Tesla”, folk pjevač Radiša Trajković Đani priveden je u alkoholisanom stanju. Kamere zabilježile su ovaj susret u Beogradu. Učestvovao je u strastvenim diskusijama, prasnuo u smijeh, pa čak i pokazao svoje vokalne sposobnosti izvodeći pjesmu. Folker je na aerodromu dočekao koleginicu Janu Todorović i ljubazno joj poklonio limenku piva.

Đani je svom sinu odlučno rekao da ne treba da očekuje da će od njega dobiti dodatnih dinara, izražavajući nezadovoljstvo psovkom. Vrijedi napomenuti da je pjevač dosljedno bio iskren u pogledu svoje borbe sa alkoholom, što je poslužilo kao istaknuta lična slabost. U nastavku pogledajte kako je to izgledalo:

Nadalje, u određenom trenutku njegovog postojanja, njegova ovisnost izazvala je raskol u njegovom bračnom odnosu. Đani je otvoreno priznao da je njegova odana supruga Slađa izrazila zabrinutost za njegovo dobro i zabranila mu da pije alkoholna pića. Radiša Trajković Đani je više od dve decenije u braku sa suprugom Slađanom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *