Roze-zlatni krevet sa baldahinima, jacuzzi, čak 2 WC šolje: Zavirite u spavaću sobu i kupatilo Zorice i Kemiša - od detalja boli glava (Foto)
Breaking News

Roze-zlatni krevet sa baldahinima, jacuzzi, čak 2 WC šolje: Zavirite u spavaću sobu i kupatilo Zorice i Kemiša – od detalja boli glava (Foto)

Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš ljubazno su ih pozvali u svoj dom, gdje su im otvoreno prenijeli intimne detalje svog života. Do sada su Zorica i Kemish namerno birali da svoju spavaću sobu i kupatilo zadrže privatnima, uprkos tome što su otvoreno dijelili poglede svog doma na raznim drugim lokacijama.

Zakoračite u spavaću sobu i prenesite se u čudan svijet, gdje očaravajuća kombinacija bijelih, ružičastih i zlatnih nijansi stvara ambijent iz bajke. Pripremite se da budete zadivljeni kada uđete u kupatilo, sa luksuznim đakuzijem u centru, u pratnji dva toaleta i dva lavaboa. Svaki detalj je pažljivo odabran, od personaliziranih ručnika do bezbroj ukrasa koji oduzimaju dah, osiguravajući da ostanete potpuno bez teksta.

Nakon što su se vjenčali 1985. godine, ovaj dinamični duo pokazao je nepokolebljivu snagu, trijumfirajući nad svakom preprekom koja im je na putu. Njihovo prebivalište u Krnjači služi kao utočište njihove ljubavi, pedantno uređeno tako da odražava njihov jedinstven stil i individualne preferencije.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *