Dejan Dragojević snimio svoj odlazak u džamiju: Pokazao svoje običaje tokom Ramazana, a onda šokirao izjavom: "Pas je nečist!"
Breaking News

Dejan Dragojević snimio svoj odlazak u džamiju: Pokazao svoje običaje tokom Ramazana, a onda šokirao izjavom: “Pas je nečist!”

Dejan Dragojević, bivši zadrugar, odlučio je da pređe na islam, što je dovelo do vjerske transformacije. Nakon odlaska iz “Zadruge”, Dejan ne samo da priča o tome, već redovno aktivno promoviše i otvoreno izražava svoja uvjerenja.

Dejan je Ramazan započeo najavom posta na svom YouTube kanalu, gdje je dokumentovao svoje odlaske u džamiju i obroke u kojima je uživao u ovo sveto vrijeme. “Nakon osam sati uzdržavanja od hrane, trenutno doživljavam izvanrednu senzaciju. Želim da vam ponudim zadivljujući opis Novosadske džamije, uz ukusnu kulinarsku kreaciju koju ću vješto pripremiti za iftar.

Ako džamija nije dostupna, klanjat ću u udobnosti svoje kuće.. Večeras, tokom iftara, za stolom će se okupiti moja porodica, uključujući moju majku, tatu i voljenu Jovanu. Međutim, pas nam se ne može pridružiti zbog svoje nečistoće. Da biste stvorili savršenu atmosferu za Ramazan, potrebno je ukloniti sve slike iz sobe. Odlučujući faktor leži u načinu na koji će Melek ući.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *