0vaj dječak je danas jedan od najpoznatijih glumaca za kojim Iude sve žene: Prepoznajete li ga - nećete vjerovati kada vidite o kome se radi
Breaking News

0vaj dječak je danas jedan od najpoznatijih glumaca za kojim Iude sve žene: Prepoznajete li ga – nećete vjerovati kada vidite o kome se radi

Moramo da kažemo kako se široke narodne mase zanimaju za žot oznatih, ne samo u sadašnjem trenutku, nego i za njihvu prošlost, za djetinjstv i ostale segmente. Danas kako vidite donosimo jednu fotografiju, na njoj se nalazi jedan jako popularan glumac, a kada ga pogledate kao malog dječaka, da li ga možete prepoznat?

On je veliku pažnju privukao svojom ulogom u filmu po imenu Toma, a njegovo ime je Milan Marić. Malo se zna o njemu, osim uloga koje je imao u filmovima i serijama. Poslije Tome je postao još popularniji. On je jedan od onih koji ne vole da pričaju  javnosti o svom privatnom životu, ali je jako aktivan na društvenim mrežama, tamo često objavljuje svoje fotografije iz koh se mogu saznati neke stvari.

On je sam objavio sliku koju vidite, napisao je da je ta slika nastala 1991 godine ,a na njoj se nalazi on kao mali dječak, kako smo već istakli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *