Godinama je krije "kao zmija noge" od očiju javnosti, a evo kako zapravo izgleda žena Lepog Miće koja se nikada ne pojavljuje u medijima
Breaking News

Godinama je krije “kao zmija noge” od očiju javnosti, a evo kako zapravo izgleda žena Lepog Miće koja se nikada ne pojavljuje u medijima

Iako je supruga Lepog Miće inače slabo zastupljena u medijima, pojavila se u poslednjem dijelu veoma gledanog rijalitija “Elita 7”. Zadrugari su imali priliku da je vide u nedavnom videu dragih trenutaka.

Dok je Mića gledao video, iskoristio je priliku da svoje kolege upozna sa pojedincima na ekranu. Nakon toga došao je trenutak da vidi svoju suprugu Snežanu, koju je neprestano obasipao pohvalama. Sračunatim potezom, Sara, Mićina ćerka, otkrila je medijima da su Snežanin namjerni izostanak sa gostovanja i odbijanje izjava orkestrirali njeni roditelji.

Iako ohrabruje njegovo učešće u rijaliti programima i čak ih i sama gleda, snažno naglašava potrebu da se njegovo prisustvo zaštiti od znatiželjnih očiju javnosti. “Posvećen sam tome da se prema njoj odnosim s najvećim poštovanjem i pristojnošću, osiguravajući da nikada ne bude izložena bilo kakvom neprikladnom ponašanju s moje strane. Ružni jezik i fizička agresija potpuno ne dolaze u obzir kada je u pitanju način na koji komuniciram s njom.” – rekao je Mića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *