Miljana Kecmanović strahuje od sina: Dječak monstrum jedini zna njenu najveću tajnu - čini sve da Kosta ne iznese istinu! (Foto)
Breaking News

Miljana Kecmanović strahuje od sina: Dječak monstrum jedini zna njenu najveću tajnu – čini sve da Kosta ne iznese istinu! (Foto)

Odnos Miljane i Koste Kecmanovića konstantno je u znaku previranja, ali u ovom trenutku postoji izrazita nelagodnost koja izbija iz majke mladog nasilnika. Gotovo se čini kao da gaji strah da bi dijete moglo otkriti njene najdublje tajne.

Prema rečima izvora, Miljana je iskusila dubok osećaj beznađa. Preko svog rođaka iz posjete prenijela je zahtev Kosti sa konkretnim predmetima. U poruci ga je molila da se suzdrži od svjedočenja protiv nje i Vladimira, izražavajući intenzivan strah da bi mogao razotkriti skrivene istine njihove porodice.

Kao Miljanin najbliži, Kosta je upoznat sa svim njenim tajnama i ličnim otkrićima. Međutim, sada je zabrinuta da bi njegova umiješanost mogla dovesti do otkrivanja nekih neispričanih istina. Miljana ga je zamolila da razmisli o budućnosti njegove sestre, kojoj trenutno nedostaje pouzdana podrška.

Miljana je istakla ionako narušeno stanje u životu sestre njenog sina. Nada se da će njen sin pokazati i najmanji djelić kajanja za svoju sestru i odustati od svojih planova da svjedoči protiv svojih roditelja, jer bi to na kraju dovelo do njihovog zatvaranja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *