Karleuša ima dvije bivše svekrve: Sa jednom se i danas viđa, o drugoj ne želi ni da priča! (Foto)
Breaking News

Karleuša ima dvije bivše svekrve: Sa jednom se i danas viđa, o drugoj ne želi ni da priča! (Foto)

Život Jelene Karleuše oduvek je plijenio pažnju javnosti. Kada je najava rastave od Duška Tošića postala nadaleko poznata, ljude nije zanimala samo dinamika njihove veze, već i njena povezanost sa njegovom porodicom.

Očigledno je da je Jelena u prošlosti imala kratak brak, koji je trajao samo tri meseca, pa tako ima dvije bivše svekrve. Uprkos tome, Jelena ostaje duboko povezana sa Nikoletom Tošić, bakom njenih ćerki Atine i Nike, negujući brižnu i ljubaznu atmosferu u njihovoj porodici. Kada je riječ o rođendanima, Duškova majka je nezamjenjiva figura koja igra vitalnu ulogu u porodičnim okupljanjima.

Nije bilo javnog saopštenja pjevačice u vezi sa njenom bivšom svekrvom. Prema pričama, Slavica i Sreten Karić nisu podržali vezu sina Bojana sa Jelenom Karleušom, a njihovo nezadovoljstvo je bilo vidljivo kada je par samo tri mjeseca kasnije raskinuo brak.

Slavica Karić, žena koja je 2017. godine doživjela srceparajući gubitak supruga, cijelim svojim bićem se posvećuje djeci i unucima, živeći životom ispunjenim mirom i spokojem. U slobodno vrijeme uživa u održavanju cvjetnjaka i stvaranju ukusnih domaćih poslastica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *