“Ceca se švalerisala sa sportistom, krila ga od muža!" Žabac šokirao u emisiji - "varao je sa poznatom pjevačicom" (Foto)
Breaking News

“Ceca se švalerisala sa sportistom, krila ga od muža!” Žabac šokirao u emisiji – “varao je sa poznatom pjevačicom” (Foto)

Tokom nedavnog televizijskog gostovanja, Nebojša Tubić Žabac, poznati biznismen kontroverzne reputacije i nekadašnje romantične veze sa pevačicom Gocom Božinovskom, otkrio je intrigantne detalje o Cecinoj vezi sa rukometašicom Kapisodom.

Žabac se tokom nastupa pozabavio i sklonosti Elene Karić ka materijalnom bogatstvu i njenom druženju sa Andrijom Draškovićem, ističući sklonost brojnih vokala da gravitiraju asertivnim partnerima. Žabac je preneo svoje uvjerenje da muškarci imaju uticaj u društvu, a žene moć nad muškarcima.

Prepoznajući Elenin pronicljiv finansijski smisao, istakao je Andrijinu privlačnost ženama zbog njegovog bogatog odgoja, moderne odjeće i modernih minđuša. Žabac je zaigrano prokomentarisao da bi, da je suprotnog pola, rado imao romantičnu vezu sa njom.

Žabac je tokom emisije pružio dodatne informacije: „Kao i Kapisoda, Šijan je posedovao određeni nivo slave i divio se zbog svoje atletske sposobnosti. Kapisoda, koji se bavio rukometom, tada je bio u vezi sa Nevenom Stamenković, ali je tajno bio u vezi sa Cecom. Žabac je tokom emisije otkrio da ga je Ceca skrivala od svog muža zbog njegove opasne prirode kako bi ga spriječila da otkrije njihovu vezu; “ovo je prvi put da otkrivam ovu informaciju.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *