Zarađuje 10.000 dinara po satu, a ništa ne radi: Došao na ideju za biznis - svi mu se smijali, a onda su pare krenule da kapaju..
Breaking News

Zarađuje 10.000 dinara po satu, a ništa ne radi: Došao na ideju za biznis – svi mu se smijali, a onda su pare krenule da kapaju..

Da li ste imali nekada neku viziju, neki cilj i odustali ste jer su drugi rekli da to ne može tako, da je to previše jednostavno da bi urodilo plodom, narodski rečeno? Ovaj čovjek iz Japana po imenu Šoji Morimoto je dokaz da sve možemo kad želimo jako. On je bio neko ko nije volio da radi, sam to kaže, nikada to nije krio. Svi su ga komentarisalči govorili da je neradnik da nikada neće imati novca, a gle sada, zarađuje 10,000 dinara po satu, kako?

On je rekao kako je 2018. godine odlučio online postaviti jedan oglas, kako želi pmagati ljudima bez previše razgovora, bez priče, odlaziti u prodavnice za ljude, čistiti, piti kafu s ljudima. On kaže da su se svi počeli javljati da sada radi 3 posla i da je prepunjen. Jedna ga djevojka redovno plaća da idu samo na kafu i da šute, kaže to joj je dovoljno.Posao iz snova, definitivno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *