Nekada poznati pjevač folk muzike teško ob0Iio: Dotakao je dn0 - mada mu mnoge kolege žele pomoći izgleda da mu p0moći nema, a sve je do njega (Foto)
Breaking News

Nekada poznati pjevač folk muzike teško ob0Iio: Dotakao je dn0 – mada mu mnoge kolege žele pomoći izgleda da mu p0moći nema, a sve je do njega (Foto)

Kada su u pitanju neki pjevači, oni su dosegli samo vrh i onda su iz nepoznatih razloga nestali sa estradne scene, a kao što po samoj fotografiji mozete da pretpostavite, ko ga je uspio prepoznati danas pišemo  o Seji KaIaču koji ima veliki broj dobrih pjesama i svoju publiku koja ga poštuje i cijeni.

Naime, kako se spekuliše on je nestao iz medija iz jednog jedinog raloga, bio je 0vis’nik o aIk0h0Iu i morao je da ide na jednu kliniku da se Iiječi ,ali se jako brzo po izlasku vratio svojim starim navikama. Kako kazu izgleda da mu nema pomoćiu, a sve je do njega, jer niko drugi mu ovdje toliko ne moze pomoći kao što on treba sam sebi.

Da je dobio podršku velikog broja ljudi, jeste, ali naravno da svako bira svoj put. Neki kazu da je on dotakao dn0 od ziv0ta, ali mi to ne mozemo potvrditi, jer nemamo provjerene informacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *