Važno obavještenje za sve naše ljude koji žive u Njemačkoj! I to smo dočekali.. (Foto)
Breaking News

Važno obavještenje za sve naše ljude koji žive u Njemačkoj! I to smo dočekali.. (Foto)

Sada je moguće neometano prebacivanje između različitih vremenskih zona, kontinenata i kultura bez muke mijenjanja SIM kartica. Ako ste u Njemačkoj, moguće je kupiti mobilnu karticu koja nudi iste pogodnosti kao i one koje nude lokalni operateri, kao i dodatne pogodnosti prilikom povratka u rodni grad ili posjete zemlji koja nije članica EU.

Prelaskom na mobilnu mrežu MTEL Njemačka možete zadržati svoj trenutni broj netaknutim i istovremeno imati pristup uslugama rominga u zemljama EU, Švicarskoj, Velikoj Britaniji i zemljama koje su nekada bile dio Jugoslavije. Po Vašem dolasku u Bosnu i Hercegovinu, Vaš telefon će uspostaviti vezu sa m:tel mrežom, dajući Vam pogodnost besplatnog pozivanja svih korisnika unutar MTEL zone.

Pozivi upućeni korisnicima na različitim mrežama podliježu redovnim naknadama, isključujući troškove rominga. Međutim, ako su vaši prijatelji ili porodica u Srbiji pretplaćeni na mts mrežu, sa njima možete razgovarati neograničeno.

Kada putujete u Tursku, Albaniju, Egipat, Izrael ili Indiju, ući ćete u Prijateljsku zonu mreže MTEL. Ovo osigurava da vaš trenutni paket uključuje dovoljno pokrivenosti za ove zemlje, a svi dolazni pozivi će biti besplatni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *