O njemu po gradu kruže priče: Otkriveno ko je novi dečko Rade Manojlović! (Foto)
Breaking News

O njemu po gradu kruže priče: Otkriveno ko je novi dečko Rade Manojlović! (Foto)

Pitanje s kim trenutno izlazi Rada Manojlović zainteresiralo je brojne pojedince. Tokom svog života, pjevačica je bila uključena u nekoliko dugotrajnih romantičnih veza. Milan Stanković prvi je zauzeo značajno mjesto u njezinom romantičnom životu, a potom Momir Gajić, sportski menadžer. Ipak, najveću pozornost javnosti izazvala je njezina posljednja veza s Harisom Berkovićem.

Odluka da ne otkrije svog novog partnera nakon što je završila prethodnu dugogodišnju vezu s mlađim kolegom samo je pojačala znatiželju oko njezinog života. Domaći mediji su objavili da dotični dečko, prema pouzdanom izvoru, navodno ima bivšu suprugu i dvoje djece.

Radin “prijatelj” Vlada već se susreo sa sferama braka i odgoja djece. Vlada je tek izašao iz burnog razvoda i iz te zlosretne zajednice ostao s dvoje potomaka. Vladina izvanredna roditeljska sklonost dolazi do izražaja jer svaku moguću sekundu svim srcem posvećuju svojoj voljenoj djeci.

Važno je napomenuti da je stekao priznanje značajnog dijela stanovništva u gradu, a dominantne priče koje kruže o njemu potvrđuju njegovu iznimnu preciznost i odanost svojim suputnicima. Ovaj izvor potvrđuje da je on osoba na koju se bez ikakve sumnje može osloniti, bez obzira na situaciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *