On ima 190 kiIograma, a ona 50: Jede na svaka dva sata i kada su je pitali šta rade u kre'vetu - odgovor je ljude ostavio bez riječi (Foto)
Breaking News

On ima 190 kiIograma, a ona 50: Jede na svaka dva sata i kada su je pitali šta rade u kre’vetu – odgovor je ljude ostavio bez riječi (Foto)

Danas kako vidite po naslovu pišemo o jedonm čovjeku koji je visok 206 cm, a njegovo ime je sada svima poznato, jer su brojni mediji širom svijeta prenosili njegovu životnu priču, on je Haftur Julijus Bjornson. Haftur ima preko 190 kilograma, a njegova supruga je profesionalni fitnes instruktor, njeno ime je Kelsi Henson.

Ono pšto je zanimljivo i što je sve iznenadilo, Kelsi je visoka samo 158 cm. Kada vidite njih dvoje zajedno, razlika u kilaži i visini je evidentna, ponekad ljudi nju ne mogu ni vidjeti od njega. Moramo da kažemo kako je on prepoznatljiv nekim i po svojoj glumi u seriji po imenu “Igra prijestola”,  gdje je glumio čovjeka koijeg su svi zvali “Panina” a pretpostavljate i zašto.

Iznad teksta možete da vidite kako njih dvoje izgledaju zajendo. On je rekao kako jede svaka dva sata i kako vodi dosta računa o svom izgledu. On sebe ne smatra drugačijim, kako kaže, možda je samo neobičan ljudima koji ga prvi put vide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *