Ovo je sestra Jovane Jeremić! Plavuša je, a evo šta voditeljku najviše boli vezano za nju: Ovo nikad neće oprostiti roditeljima (Foto)
Breaking News

Ovo je sestra Jovane Jeremić! Plavuša je, a evo šta voditeljku najviše boli vezano za nju: Ovo nikad neće oprostiti roditeljima (Foto)

Javnost i dalje intrigira Milica, sestra proslavljene voditeljke “Pinka” Jovane Jeremić, koja se rijetko pojavljuje u medijima i održava misterioznu prisutnost. Svoju frustraciju Jovana je iskalila naglašavajući veliki nesrazmjer između sestre, kojoj su roditelji dali stan i razne privilegije, i nje same, koja nije dobila ništa, čak ni stan.

“I dan-danas traje bol zbog razlike među nama, zbog čega sam primoran da to spomenem, kao što je Jeremićka jednom prilikom rekla u emisiji.”

Prošlo je više od dvije godine otkako je Jovana poslednji put objavila sliku svoje sestre na društvenim mrežama, što je od tada bilo rijetkost. Kao i Jovana, i Milica ima plavu kosu i sklonija je biti suzdržanija.

Tokom izvjesnog vremena u medijima su kružile glasine da je Jovanina sestra odlučila da ostane sama i da je uspješno završila studije ekonomije. Voditeljka je na društvenim mrežama podijelila dirljivu priču sa Miličinim blistavim osmijehom na Instagramu. Pored zahvalnosti sestri, Jovana se zahvalila i bratu Aci na nepokolebljivoj podršci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *