Posljednje oglašavanje Ane Bekute: Obratila se koleginicama, poručila im samo jedno..
Breaking News

Posljednje oglašavanje Ane Bekute: Obratila se koleginicama, poručila im samo jedno..

Posljednjih dana mediji se raspituju o tome gdje se nalazi Ana Bekuta. Po završetku najnovijeg dijela “Zvezda Granda”, radoznalost oko pjevačice je porasla zbog nedostatka informacija o njenom odsustvu iz žirija.

Organizatori produkcije “Grand” su objavili da će Ana Bekuta zbog opravdanih okolnosti biti odsutna sa predstojećeg snimanja. Insajderski izvori sugerišu da je odluka folk pjevačice da ne prisustvuje bila zasnovana na ličnim stvarima koje je trebalo čuvati u tajnosti i ne otkrivati ​​široj javnosti.

Iako se Ana trenutno ne pojavljuje na televiziji, još uvijek je vrlo angažirana na raznim platformama društvenih medija. Ona je preuzela inicijativu da svojim voljenim kolegama pošalje dvije pozitivne poruke. Kada je čula nesrećnu vijest o Severininom gubitku starateljstva, Ana je otvoreno razmišljala: Da li je moguće otkriti osobu sposobnu da ublaži mučne patnje koje je majka pretrpjela?

Bez trunke sujete, ljubazno je podijelila masu komplimenata za koleginicom Draganom Mirković, proslavljajući ogroman uspjeh na dva potpuno rasprodata koncerta održana u Areni. Pogledajte poruke u nastavku i uvjerite se u čistu pozitivnost:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *