Macino luksuzno imanje ostavlja bez daha, ovako nešto niko drugi nema u Srbiji (Foto)
Breaking News

Macino luksuzno imanje ostavlja bez daha, ovako nešto niko drugi nema u Srbiji (Foto)

Izvan Beograda, Dragan Marinković Maca vješto je uspostavio mirno utočište za svoje najmilije. Nedavno se pojavio video koji nudi kratak pogled na veličinu njegovog izuzetnog imanja. Nakon vjenčanja prije nekoliko godina, Maca je izgradila luksuznu kuću u Batajnici, samo tridesetak kilometara od Beograda.

Macin inovativni pristup je evidentan u modernom dizajnu svakog elementa, uključujući i susjedni vrt. Na osnovu naših zapažanja, čini se da kuća ima osjećaj prostranosti, posebno kada se gleda izvana, sa svojim najzanimljivijim karakteristikama prikazanim u prednjem dvorištu.

Sa velikom pažnjom posvećenom detaljima, Mac je pažljivo isplanirao i izveo svaki element kompaktne parcele uz cestu, pružajući lijepo održavan travnjak ograđen izuzetnom dekorativnom ogradom, dodajući pritom lijep dodir razbacanih djetelina.

Na osnovu naših zapažanja, čini se da kuća ima osjećaj prostranosti, posebno kada se gleda izvana, sa svojim najzanimljivijim karakteristikama prikazanim u prednjem dvorištu.

S velikom pažnjom posvećenom detaljima, Maca je pažljivo isplanirao i izveo svaki element kompaktne parcele uz cestu, pružajući lijepo njegovan travnjak ograđen izuzetnom dekorativnom ogradom, dodajući lijep dodir razbacanih djetelina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *