Velika misterija nestanka Ane Bekute! Zvaničnog saopštenja još uvijek nema, a sumnja se da su ovo razlozi (Foto)
Breaking News

Velika misterija nestanka Ane Bekute! Zvaničnog saopštenja još uvijek nema, a sumnja se da su ovo razlozi (Foto)

Neočekivana zamjena Ane Bekute Draganom Kojićem Kebom na predstojećih pet nastupa Zvezde Granda, navodeći „hitni slučaj“, izazvala je radoznalost mnogih. Kada je Ana zatražila prekid svojih dužnosti, spekulisalo se o motivima koji stoje iza njene odluke, što je izazvalo intrigu oko okolnosti.

Menadžeri Grand produkcije ukratko su aludirali na to da pjevačica iz opravdanih razloga neće učestvovati na aktuelnim snimcima. Među gledaocima su počele da kruže spekulacije kada nije bilo zvaničnog saopštenja o Aninom odsustvu. Predloženi razlozi su se kretali od kraćeg putovanja do porodičnog problema ili čak moguće medicinske procedure.

Oni koji poznaju folk zvijezdu suzdržavaju se od otkrivanja konkretnih informacija, ali naglašavaju da je Annino odsustvo ukorijenjeno u duboko ličnim stvarima koje bi trebale ostati privatne.

“Moja cijenjena koleginica i draga prijateljica Ana Bekuta će biti odsutna neko vrijeme. S obzirom na naš harmoničan muzički odnos, predloženo mi je da uskočim i privremeno preuzmem njenu poziciju. Tako da ću ovu ulogu obavljati na privremenoj osnovi.” – rekao je Keba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *